Beyond symptoms

Een symptoom heeft zin, het is er om iets te vertellen

Vast in het oude, veilig en vertrouwd

Een symptoom laat weten dat er iets gezien wil worden.  Variërend van een concreet fysiek ongemak tot vage gevoelens zijn van je niet op je plek voelen, energieverlies, disbalans, burn-out, een conflict … Een vriendelijke en soms een dringende uitnodiging om in beweging te komen.

Leven… met een hoofdletter L

Oftewel, het leven nodigt je uit

Onder het symptoom voel je een verlangen, meer rust, ruimte, vrijheid. Je wil méér van jezelf tot je beschikking hebben. Eigenlijk wil je het Leven met een hoofdletter L ervaren.

Van binnen naar buiten
In verbinding met al het andere leven.

Je wil het verschil maken
Voorbij de labels
Je ongeïdentificeerde waarheid inbrengen
Omdat jouw stempel er toe doet.

Jouw stem
Jouw heelheid
Jouw bijdrage
Zoals niemand anders dat kan

Verbinden met Eigen Macht en Mogelijkheden

Verbinding met het natuurlijke intelligente vermogen. We hebben het allemaal  meegekregen, niemand uitgezonderd. Dit eigen Wijze is altijd tot je beschikking onder de voorwaarde dat jij je er mee verbindt.

Alles begint met een dialoog tussen jou en mij over wat je bezighoudt op dit moment.

Vaak ontstaan er tijdens het gesprek al inzichten op mentaal en emotioneel niveau. Dan kan het zijn dat onze interactie beperkt blijft tot het doorvoelen en integreren van datgene wat tijdens het gesprek aan het licht komt.

Soms is dat voldoende en soms gaan we verder met een systemische opstelling om de informatie die achter het symptoom (fysiek, mentaal, probleem op het werk of in een (familie)relatie) aanwezig is van de onderstroom (onderbewuste) in de bovenstroom te krijgen. In eerste instantie is het gericht om een thema zichtbaar te krijgen in tweede instantie om je ermee te ‘verhouden’ en te doorleven.

Ik help je daarbij te blijven, het door te gaan, zodat jij kan onderzoeken wat er gezien en ervaren wil worden.

Trajecten en losse sessies

Losse coaching-sessies

Losse sessie

1-malige coaching-sessies van 1,5 uur:
Zakelijk € 195,- excl. btw Particulier: € 155,- incl . btw*

1-malige opstelling

1-malige opstelling van 2,5 uur:
Zakelijk € 495,- excl. btw Particulier: €295,- incl. btw*

Coachings-sessie met Mind-Body-Scan

1-malige coachings-sessie met Mind-Body-Scan: 2,5 uur
Zakelijk € 495,- excl. btw Particulier: € 333,- incl . btw*

1 (opvolgende) Zoom-sessie

1 (opvolgende) zoom-sessie van max. 1 uur:
Zakelijk € 95,- excl. btw Particulier: € 90,- incl . btw*

* Altijd overleg mogelijk over een aangepaste waardering.

Trajecten: consulten incl. systemische begeleiding en optioneel een mind-body-scan

Traject 1: dichter bij mij

De eerste helende stappen: Bewust worden van de gedragspatronen/ overtuigingen die hinderen en mentale en/of fysieke klachten veroorzaken. In dit traject wordt vooral inzicht verworven en helpt oude gewoontes tijdig te herkennen, de transformatie is begonnen.

3 consulten (1,5 uur) en één zoom-sessie (max. 1 uur) aan het einde van het programma
Of 1 consult en 1 mind-bodyscan

Zakelijk € 595,- excl. btw Particulier: € 455,- incl. btw

Traject 2: nog dichter bij mij

Hheling, meer aanwezig zijn en preventie: een transformatieproces waardoor oud gewoontes tijdig worden herkend en steeds vaker voorkomen. Je krijgt tools om gezond te reageren op uitdagende omstandigheden. Je leert vaardig worden in het belichamen van je wie je werkelijk bent. Zonder concessies.

6 consulten en 2 zoom-sessies gedurende of aan het einde van het programma
Of 3 consulten en 1 mind-body-scan**

Zakelijk € 1055,- excl. btw Particulier: € 795,- incl. btw

Traject 3: thuis

Heling, zelfbewustzijn, preventie en meesterschap: meesterschap over jouw gezond en welzijn in lijf en (werkende) leven. Je hebt verbinding met je vertrouwen, veerkracht en creativiteit ongeacht de situaties die je uitdagen. Ook tijdens tegenslagen houd je contact met je wijsheid en creativiteit. Jij bent de autoriteit over het leven in lijn met wie jij werkelijk bent.

9 consulten en 5 zoom-sessies gedurende of aan het einde van het programma
Of 3 consulten en 2 mind-bodyscans aan het begin en aan het einde van het traject **

Zakelijk: € 1500,- excl. btw Particulier: € 1125,- incl. btw

Trajecten op maat

– Bewustzijn- en ontwikkelingstrajecten (waarin meting met mind-body-scan), en naar behoefte andere interventies: opstelling, cranio-sacraal behandeling, helende reis, pauwkaarten en meer…

– Landingsweken met holistische begeleiding die helpen het gezonde eigen wijze weer toe te eigenen.

** Altijd overleg mogelijk over de samenstelling van een traject

Uitgangspunt in de begeleiding

Jij hebt de leiding, ik begeleid je daarbij. Dit is gebaseerd op mijn diepe vertrouwen in dat jij uiteindelijk het beste weet wat goed voor jou is. Die wijsheid heb jij al meegekregen, ik help je om er weer verbinding mee te krijgen en er weer op te vertrouwen.

Gezamenlijk proces

Het transformatieproces is een stimulerend, uitdagend en gezamenlijk proces om weer toegang te krijgen tot het potentieel, tot je levensenergie, dat door trauma en of conditioneringen niet beschikbaar was. Mijn verantwoordelijkheid is het om jou ten volle te zien en te horen. Om luisterend aanwezig te zijn in een niet-weten. In deze ruimte kan weer beweging komen in dat wat al een tijdje geblokkeerd was. Ik loop, beweeg gewoon even met je mee. Kenmerken zijn gelijkwaardigheid en wederkerigheid en onvoorwaardelijke liefde.

Reviews

Anja heb ik als coach, (begeleider zoals ze zichzelf noemt) als één van de meest fijne en inspirerende personen die ik ken. Doordat haar krachtige en liefdevolle aanwezigheid ( in haar eigen “midden” staat) registreert ze verfijnd hoe ze mij richting kan geven en mij liefdevol meeneemt in de wijsheid van mijn eigen lijf. Haar holistische manier van werken maakt dat de antwoorden op mijn problemen soms totaal ergens anders liggen dan ikzelf gedacht zou hebben. Ik voel me veilig genoeg waardoor ik me durf te verbinden met mijn lijf en mij daar laat mij voelen wat gevoeld wil worden. Zo komen  wde antwoorden op mijn verschillende vraagstukken als ‘vanzelf’ naar boven.  Ze is hierin erg doortastend, gaat de diepte in en laat zich niet van de wijs  brengen. Ze laat me thuiskomen bij mezelf, oordeelt niet en laat me zien dat ik er toe doe, ook als het stemmetje in mijn hoofd weer wat anders zegt. Ik heb zelf ook mijn coaching opleiding net afgerond en Anja is voor mij een inspiratiebron voor mijn eigen coaching praktijk.

Carolien B

Programmadirecteur Business Developer Europe

I contacted Anja a few years ago when I was struggling with finding my centre in life and be in better contact with my true self. I went through a trajectory with her of around 15 months and still see her every now and then when I feel I am in need.

She supported me through a process of letting go of old beliefs that didn’t serve me anymore, and conduct my life in a more authentic and centred way. She was supportive and inspiring and always left me with a feeling that “life is beautiful and I got this!” after my sessions with her. She taught me how to treat myself gently, listen to myself on a physical and emotional level (and how those two are really connected), notice progress and look at the core of things.

Her lessons resonate with me every day and I am really grateful I gave myself the time and space to do this.

F.H.

Independant architect

Ik kwam bij Anja terecht in een periode waarin ik op zoek was naar nieuw houvast in mijn leven. Ik zocht naar verschillende manieren om me zowel fysiek als mentaal lekkerder in mijn vel te voelen. Dit zocht ik zijdelings aan een traject toentertijd bij een psycholoog. Dit traject was inzichtgevend maar er bleef een  gevoel dat er iets mistte.

Bij Anja ontdekte ik nieuwe manieren om over mijn gevoelens, emoties, lijf en de vooral de connectie daartussen te praten. Ik maakte daardoor kennis met kanten van mezelf die ik daarvoor nog niet kende. Het ’thuiskomen’ in mijn lichaam, het leren communiceren met mijn lichaam en luisteren ernaar, heeft mij enorm veel geholpen.

De omgeving die Anja daarvoor creëerde voor mij om me te uiten was heel fijn, misschien voor mij wel het aller belelangrijkste. Ik kon kwetsbaar zijn en leerde communiceren over persoonlijke dingen, zowel verbaal als fysiek. De  aandacht, betrokkenheid  en zorg van Anja  maakte dat ik mezelf durfde te ervaren op plekken die ik onbewust al een tijd ‘goed’ afgesloten had. Het heeft me geholpen goed met mezelf te zijn.

Ik zou Anja zeker aanraden en heb dat zelf dan ook  al meerdere keren gedaan.

Pieter Jan

Independant Visual Designer

Anja geeft me de ruimte om mijzelf te voelen. Dit doet ze door er in volle aandacht te zijn en te laten ontstaan wat er zich vervolgens aandient. Ze werkt intuitief en systemisch- en lichaamswerk worden integraal en heel organisch in het moment toegepast.

Door mijn open staan voor haar benadering en expertise als begeleider, ontstaat er iets heel krachtigs waarin ik delen kan helen in mezelf en verfrist weer verder kan met mijn leven.”

Ik raad Anja aan ieder bij wie t “bewolkt” is en door even niet meer weten waar ze in hun leven zijn beland. Daarnaast raad ik haar aan als je wil  weten op welk niveau een probleem zich afspeelt. Soms lijkt het alleen fysiek te zijn maar ik heb ervaren dat ‘de bewolking’ ontstaat doordat er op meerdere lagen tegelijkertijd iets speelt. Iets kan zich fysiek uiten, maar met een opstelling werden ook de transgenerationele oorsprong geklaard.

Annemarijn

Elke keer als ik er zelf niet uitkwam voor mijn gevoel plande ik een gesprek. Vrij snel had Anja door wat me dwars zat (zonder dat ik het zélf doorhad).

Het traject dat ik had gekozen bestond naast fysieke sessies ook uit korte skype of telefonische sessie die op dat moment dan voldoende waren om weer  en die waren er ook in het pakket dat ik had gekozen.

Ik kon na elke sessie weer verder, met steun om op mezelf te vertrouwen, en praktische handvatten en een enkele oefening. 

Mooi vind ik dat Anja praten integreert met lichaamsbewustzijn en de ongeziene wereld ook in de sessies betrekken kan.

Ik kon alles bij haar kwijt en zou haar aanbevelen als je een verandering doormaakt of door wil maken omdat je voelt dat je eraan toe bent.

J. van Beers

Bij Anja voelde ik mij direct op mijn gemak. Een warm gevoel van thuiskomen, van iemand die met volledige aandacht oordeel vrij naar je luistert. In het proces wist Anja snel de vinger op de zere plek te leggen en mij te begeleiden in de verwerking. Het heeft me meer inzicht gegeven in mijn systeem (gezin van herkomst), nog beter geleerd me goed te voelen bij het stellen van grenzen en dat heeft geresulteerd in meer vrijheid. Daarbij was er in het proces op een gepaste wijze ook ruimte voor humor.

Een hele fijne ervaring en ik zou Anja ten zeerste aanraden als er een verlangen is om meer thuis te zijn in jezelf.

E.M.

Psycholoog, Hypnotherapeut

Anja not only gave me the tools to begin to process my adverse childhood experiences but also to come to terms with the complexity of my grief and anger. I feel like I know myself so much better; I am now far more articulate about my emotions and memories. With her help, I was able to see things as they were and start to let them go. For anyone who is looking for a therapist who has a holistic approach, and who can offer endless support and encouragement, I highly recommend seeking her guidance.

H.P.

Independant writer & journalist

Quantum Scan: Transformatie
Trajecten met de mind-body-scan

Met de MetaVital Human Expert scan is het mogelijk hier inzicht in te ontwikkelen in deze dynamiek en het regeneratieve vermogen te ondersteunen.

Nieuwsgierig

naar jouw eigen Wijze mogelijkheden?