Ontdek Je Eigen Wijze Ware Weg

Systemisch Jaarprogramma: door Anja Wolters en Caroline van Beekhoff

Ben jij klaar om je hele eigen pad te ontdekken en te bewandelen? Schrijf je in voor ons transformerende jaarprogramma “Je Eigen Wijze Ware Weg Gaan“. Onder begeleiding van Anja en Caroline ga je (beter) leren je ware zelf te herkennen, erkennen, eren en waarderen. En daarnaar handelen.

Je waarheid leven met gezonde grenzen, vrij van het oordeel van anderen, hoe aantrekkelijk klinkt dat. Maar wat is precies je waarheid, hoe kun je die kennen en voelen? En ga die dan maar eens behouden en leven in de hectische dagelijkse realiteit, met alle verschillende belangen die spelen en ballen die je in de lucht moet houden. Het is nogal een uitdaging.

‘Je eigen wijze ware weg gaan’ is een jaarprogramma voor het herkennen, erkennen, eren, waarderen en bewandelen van jouw eigen authentieke pad. Gaan met en staan voor jouw waarheid en gaven op een krachtig én verbindende manier. Via jou voor jezelf en je omgeving.

Je eigen wijze ware weg is een waarachtig pad naar authenticiteit, naar dat van jeZelf dat via jou bijgedragen wil worden. Voorbij alle bull-shit, voorbij het verlangen naar een short-cut en/of spirituele bypasses. We gaan samen op reis en gaan staan voor de waarde van ieders pad en de gaven die we te geven hebben.

Ingrediënten van het programma

Courage

Vasthouden van het vertrouwde en schijnbaar veilige is menselijk. Maar jij hebt de moed verzameld om los te gaan laten. In dit programma ga je de uitdaging aan om het onbekende en onzekere  te omarmen. Jouw hart, de drager van je moed, van je courage, helpt je de stappen te zetten. Hoe angstig het ook kan voelen. Het programma is zo opgebouwd dat je op eigen ritme en tempo de voor jou passende bewegingen maakt en stappen zet.

 

Veilige Haven

In een aangename en veilige omgeving werken we met verschillende thema’s die je helpen beter te voelen en weten wat waar en belangrijk is voor jou. We gaan leren en ervaren hoe je te midden van de hectiek van alledag en in tegenstrijdige situaties trouw kunt blijven aan jezelf (met respect voor alle betrokkenen en vooral ook jezelf).

 

Gezonde grenzen

Gezonde grenzen zijn essentieel. Je leert je grenzen voelen en duidelijk, vriendelijk aangeven. Dit creëert een gezond klimaat waarin zowel jijzelf als de ander kunnen gedijen.

 

Verantwoordelijk volwassen

We gaan delen van jezelf die nog niet goed meegegroeid zijn met je volwassen leven erkennen en integreren. Hierdoor leer je ook verantwoordelijkheid te dragen voor jouw unieke pad. Zo kun je vol vertrouwen jouw eigen wijze ware weg bewandelen.

 

Verdiepen en uitwaaien

Gedurende een klein jaar komen we maandelijks bijeen en is er ruimte voor twee privé sessies.

We werken vooral met opstellingen, systemisch werk en embodied learning, het leren luisteren en raadplegen van je lichaam als kompas.
In zowel groter en kleiner verband gaan we aan het werk. Onbewuste verhalen en inzichten leggen we bloot. Je krijgt helderheid waar je afgeleid wordt en de tools om je kern terug te vinden. We creëren ruimte voor het samenvallen met jezelf en je ware aard. Zo leer je vertrouwen op en gebruik maken van je oorspronkelijke potentieel, dat altijd tot je beschikking is.   

Waarom deelnemen?

Dit programma is perfect voor jou als je:

  • Behoefte hebt om je ware potentieel te ontdekken en te leven vanuit je diepste kern.
  • Wenst om meer bewustzijn te ontwikkelen over jezelf in relatie tot het grotere geheel.
  • Behoefte hebt en bereid bent om oude patronen te doorgronden, anders mee om te gaan en nieuwe mogelijkheden te omarmen.
  • Verlangt naar een gezonde manier van een diepere verbinding met jezelf en anderen.

Ga je mee op reis?

Dit is jouw kans om te groeien, te transformeren en je eigen wijze ware weg te gaan. Wacht niet langer en meld je aan voor een jaar vol ontdekkingen en persoonlijke groei.

 

Meld je aan

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap op jouw unieke roadtrip. Anja en Caroline kijken ernaar uit om je te ontvangen. Serieus en ontspannen gaan we aan de slag. De reis van jou als deelnemer is leidend.

Aanmelden kan via de mail. Mocht je nog willen bellen vooraf dat kan gerust. Anja: 06-21887705 /  Caroline 06-24112004

 

Praktische zaken

Het jaarprogramma bestaat uit negen zaterdagen van 10 tot 18 uur, en kunnen er twee één-op-één coachingsessies worden gepland.

De data zijn:

  • 12 oktober 2024, 16 november 2024, 14 december 2024, 11 januari 2025, 8 februari 2025, 8 maart 2025, 12 april 2025, 17 mei 2025 en 14 juni 2025

Locatie:

Loggerstraat 39, 1976 CX IJmuiden

Bereikbaar met de auto, makkelijk parkeren en ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Investering:

€ 2.195,=, als je boekt voor 10 augustus betaal je € 1.995,=

Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en versnaperingen. Ook is er lunch in de vorm van soep met brood. Mocht je iets anders willen dan kun je dat altijd zelf meenemen.

Ben jij klaar om je eigen wijze ware wegte ontdekken en bewandelen? Schrijf je in en ga met ons mee op reis tijdens het jaarprogramma “Je Eigen Wijze Ware Weg”